Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 300 gramų
- Graikiniai riešutai, 300 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 8 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 40% riebumo, 0.5 litro
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Riešutus pakepinti keptuvėje.
Pakepintus riešutus sumalti.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, palaipsniui suberiant miltus ir cukrų.
Kai baltymai sutirštės, suberti riešutus ir suplakti iki tiršto kremo konsistencijos.
Įkaitinti orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros ir kepti kiekvieną paplotį apie 5-7 min.
Kremui šokoladą sutarkuoti ir sumaišyti su suplakta grietinėle.
Papločius dėti į lėkštę ir pertepti kremu.
Papuošti tortą savo nuožiūra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-10 14:51
O natūralus jogurtas tiktų vietoj grietinėlės?



2013-03-30 11:06
ar si torta reik orkaiteje kept
2013-01-12 12:33
man atrodo tai skanu 

2012-11-15 13:36
Kiek baltymų tešlai kiek kremui 

2016-05-30 22:29