Šokoladinis tortas "Paršiukų rojus"

Šokoladinis tortas "Paršiukų rojus"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Cukrus, 2 skiltelės
  • Kepimo milteliai, 30 gramų
  • Kakava, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Šokoladas, 600 gramų
  • Grietinėlė, 600 mililitrų
  • Šokoladas
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladinis biskvitas: (gaminamas iš vakaro)

    Sumaišyti sausus produktus.
    Kiaušinius išplakti su aliejumi.
    į kiaušinių masę supilame puse pieno, išplakame, tada puse sauso mišinio, išplakame, likusį pieną , išplakame ir likusį sausą mišinį.
    įpilame karšto vandens ir gerai išplakame.
    Kepame 180°C temp. orkaitėje 40 min.
    Biskvitą geriausia išlaikyti 8 val. prieš panaudojant.

  2. Šokoladinis kremas:
    "Ganaš'as" (gaminamas iš vakaro)
    susmulkiname 200 g šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
    po minutės gerai išmaišome ir paliekame nakčiai šaldytuve.

  3. Šokoladiniai putėsiai (ruošiami prieš sutepant tortą)
    susmulkiname 200 gr šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
    po minutės gerai išmaišome , kai atauš gerai išplakame iki putėsių.

  4. Šokoladas papuošimui:
    200 gr. šokolado ištirpiname karštoje grietinėlėje (200 ml.) - dar šiltą šokoladą reikės užpilti ant torto .

  5. PAPUOŠIMAS

    Biskvitą supjaustome ir pertepame Ganašu, uždedame kitą biskvitą ir sutepame putėsiais. Ant viršaus uždedame likusį biskvitą. Viršų apipilame grietinėlėje ištirpintu šokoladu.
    Papuošiame šokoladukais ir cukrinės masės figurėlėm.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lol
2015-08-10 17:42
jo
mmm
2014-10-07 13:27
Talentinga...