Šokoladinis tortas

Šokoladinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Glajui:
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Pienas, 50 mililitrų
Kremui:
  • Grietinėlė, 420 gramų
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplaku su cukrumi iki putų. Pilu grietinę, kurioje išmaišyta soda. Sijoju kakavą ir miltus į visą masę, išmaišau plaktuvu.

  2. Kepu apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

  3. Grietinėlę išplaku iki purumo su pudra. Karštą biskvitą perpjaunu į 3 dalis ir pertepu grietinėlės kremu.

  4. Šokoladą šildau su pienu, maišau iki vientisos masės ir užlieju tortą. Puošiu cukraus pudros širdelėmis.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą