Šokoladinis tortas

Šokoladinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, 1 pakelis
  • Šokoladas, juodas, 100 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kava, (stipri), 200 gramų
  • Brendis, 100 gramų
  • Cukraus pudra, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlos lakštus iškočiojam norimos formos, iškepam (180laipsnių temp. apie 10-15min.) Atvėsiname, apsipjaustome.

  2. Sviestą išplakame su cukraus pudra ir tirpintu šokoladu iki purumo. (galima naudot ir pienišką šokoladą mėgstantiems saldžiau). Baigiant plakt įpilame 50g. brendžio ar degtinės. Gerai išplakame.

  3. Kava nusunkiam, kad nebūtų tirščių, įpilam likusius 50g. alkoholio. Gautu skysčiu sulaistysim kiekvieną padą prieš tepant kremą.

  4. Pasiliekam šiek tiek kremo viršui ir šonams. Likusiu kremu susluoksniuojam tortą. (nepamirštam sulaistyti padus).

  5. Puošimui naudojam trupinius nuo apipjaustymo, galima naudoti ir riešutus.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą