Šokoladinis sūrio pyragas su riešutais ir karamele

Šokoladinis sūrio pyragas su riešutais ir karamele
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, + 2 v. š., 0.75 stiklinės
  • Margarinas, išlydytas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pekanų riešutai, kapoti, kepinti, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, pieniškas, 150 gramų
  • Saldainiai, karameliniai (pvz., irisai), 32 vienetai
  • Sūris, Philadelphia, 750 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
Kepkite apie 30-40 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą