Šokoladinis skanėstas su zefyrais

Šokoladinis skanėstas su zefyrais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodasis, 300 gramų
  • Kondensuotas pienas, apytikriai, 400 gramų
  • Lazdyno riešutai, 1 sauja
  • Krekeriai, 1 sauja
  • Marshmallows zefyrai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sulaužome šokoladą ir sudedame į puodą.

  2. Supilame kondensuotą pieną ir viską kaitiname ant mažos ugnies. Nuolat maišome iki vientisos masės. Tada nukeliame nuo ugnies.

  3. Į šokoladinę masę dedame zefyrus, riešutus ir smulkintus krekerius. Viską gerai išmaišome.

  4. Viską sudedame į kepimo popieriumi išklotą indą ir išlyginame paviršių. Galima papuošti norimais priedais.

  5. Dedame į šaldytuvą mažiausiai valandai. Išėmus supjaustome ir iškart tiekiame. Laikyti šaldytuve.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Emilija
» Rašyti komentarą