Šokoladinis pyragas su varškės kamuoliukais

Šokoladinis pyragas su varškės kamuoliukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, kamuoliukams, 50 gramų
  • Cukrus, tešlai, 60 gramų
  • Kakava, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, kamuoliukams, 3 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, tešlai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, kamuoliukams, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, juodasis, tešlai, 50 gramų
  • Varškė, kamuoliukams, 250 gramų
  • Druska, tešlai
  • Kokosas, drožlės, kamuoliukams, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, tešlai
Gaminimo instrukcija:

Reikės 22 cm apvalios formos.

Varškę ištrinti su kiaušinių tryniais, kokosų drožlėmis, cukrumi ir krakmolu. Šlapiomis rankomis suformuoti kamuoliukus ir sudėti į kepimo formą tam tikru atstumu vienas nuo kito.

Suplakite trynius su cukrumi iki vientisos masės. Pridėkite ištirpintą šokoladą ir gerai išmaišykite.
Suplakite baltymus, palaipsniui pridedant cukraus, iki purumo.
Į trynių ir cukraus masę įdėkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių, kakavos ir druskos. Švelniai, keliais etapais, į tešlą įmaišykite plaktus baltymus (maišant pagal laikrodžio rodyklę!).

Tešlą supilkite ant varškės kamuoliukus.
Pyragą kepkite iki 175 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.
Šiek tiek atvėsinkite ir apipilkite ištirpintu šokoladu.

SkAnAuS!

Receptą atsiuntė: Irina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2018-07-03 08:46
Kiek laiko kepti?
Ausra
2017-09-04 19:19
Grazi tik nuotrauka