Šokoladinis pyragas su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, minkšto, 190 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 135 gramai
- Migdolų drožlės, 90 gramų
- Šokoladas, tirpintas, 75 gramai
- Kakava, 45 gramai
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Avietės, patiekiant, 1 saujelė
- Varškė, 330 gramų
- Sviestas, minkšto, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išsukti cukrų su sviestu iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską, vanilinį cukrų, migdolus.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Leisti jam atvėsti ir tuomet įmaišyti į paruoštą masę.
Ištepti kepimo formą sviestu ir supilti paruoštą masę.
Tuomet ruošti įdarą. Suplakti varškę su sviestu. Suberti cukrų, miltus, įmušti kiaušinius. Gerai išplakti. Supilti paruoštą masę ant esamos kepimo formoje.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.
» Rašyti komentarą