Šokoladinis pyragas su uogų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Cukrus, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
- Spanguolės, įdarui, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
- Grietinėlė, 50 gramų
- Soda, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinkite sviestą. Kai sviestas šiek tiek atvės, įmaišykite kiaušinius, cukrų, grietinėlę ir žiupsnelį druskos.
Po to įmaišykite kakavą, nugesintą sodą ir miltus.
Kepimo formą ištepkite sviestu.
Į formą dėkite kelis šaukštus tešlos ir išlyginkite paviršių. Tuomet supilkite įdarą: sutrintas spanguoles, sumaišytas su cukrumi ir krakmolu. Ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
Kepkite 180-200° C laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
» Rašyti komentarą