Šokoladinis pyragas su sūrio kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 150 gramų
- Šokoladas, juodasis, ne mažiau kaip 75% kakavos, 150 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Cukrus, 60 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Maskarponės sūris, 250 gramų
- Neriebi grietinėlė, 120 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltus, berti druskos ir gerai viską išplakti.
Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.
Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.
» Rašyti komentarą