Šokoladinis pyragas su sūrio kremu

Šokoladinis pyragas su sūrio kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 150 gramų
  • Šokoladas, juodasis, ne mažiau kaip 75% kakavos, 150 gramų
  • Sviestas, 125 gramai
  • Cukrus, 60 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Įdarui:
  • Maskarponės sūris, 250 gramų
  • Neriebi grietinėlė, 120 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.

  2. Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltus, berti druskos ir gerai viską išplakti.

  3. Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.

  4. Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.

  5. Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą