Šokoladinis pyragas su „Rududu“ glaistu

Šokoladinis pyragas su „Rududu“ glaistu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Margarinas
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Pienas, karamelizuotas „Rududu“, skardinė, 0.5 vieneto
  • Sausainiai, 5 vienetai
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Pilkite į puodą pieną, berkite cukrų, kakavą, vanilinį cukrų, dėkite margariną ir virkite apie 10 minučių, nuolat maišant.
Pavirus, leiskite atvėsti.
Atvėsus suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Po kepimo pyragą atvėsinkite ir išimkite iš kepimo formos.
Dėkite „Rududu“ į vandens vonelę ir pakaitinkite, kol suminkštės.
Suminkštėjus aptepkite juo pyragą, apibarstykite viršų trupintais sausainiais ir patiekite supjaustę gabaliukais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daina
2017-06-05 13:03
Man irgi butu idomu kiek margarino deti
Liudmilka
2016-01-20 11:48
Kas gali pasakyt kiek reikia į šį pyragą dėti margarino