Šokoladinis pyragas su „Rududu“ glaistu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 stiklinės
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Margarinas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Pienas, karamelizuotas „Rududu“, skardinė, 0.5 vieneto
- Sausainiai, 5 vienetai
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Pilkite į puodą pieną, berkite cukrų, kakavą, vanilinį cukrų, dėkite margariną ir virkite apie 10 minučių, nuolat maišant.
Pavirus, leiskite atvėsti.
Atvėsus suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Po kepimo pyragą atvėsinkite ir išimkite iš kepimo formos.
Dėkite „Rududu“ į vandens vonelę ir pakaitinkite, kol suminkštės.
Suminkštėjus aptepkite juo pyragą, apibarstykite viršų trupintais sausainiais ir patiekite supjaustę gabaliukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-20 11:48
Kas gali pasakyt kiek reikia į šį pyragą dėti margarino 

2017-06-05 13:03