Šokoladinis pyragas „Pagunda“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 150 gramų
- Figos, džiovintos
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Jogurtas, natūralus, 4 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Likeris, Bailey, 50 mililitrų
- Sviestas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinkite sviestą, šokoladą. Suberkite ir išmaišykite cukrų.
Palikite, kad atvėstų. Tuomet įmaišykite kiaušinius, jogurtą, likerį, miltus, kepimo miltelius ir džiovintas figas.
Tešlą sudėkite į formą, išlyginkite pyrago paviršių.
Kepkite 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje. Po to temperatūrą sumažinkite iki 160° C ir kepkite dar 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-16 09:42
Tai labai skaniai atrodantis pyragas, bet dar neragavau
2016-08-11 17:03