Šokoladinis pyragas „Pagunda“

Šokoladinis pyragas „Pagunda“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 150 gramų
  • Figos, džiovintos
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Jogurtas, natūralus, 4 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Likeris, Bailey, 50 mililitrų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinkite sviestą, šokoladą. Suberkite ir išmaišykite cukrų.
Palikite, kad atvėstų. Tuomet įmaišykite kiaušinius, jogurtą, likerį, miltus, kepimo miltelius ir džiovintas figas.
Tešlą sudėkite į formą, išlyginkite pyrago paviršių.
Kepkite 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje. Po to temperatūrą sumažinkite iki 160° C ir kepkite dar 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Margarita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nesamonė
2016-08-11 17:03
Kokia šlikštynė.
Ugnius
2016-04-16 09:42
Tai labai skaniai atrodantis pyragas, bet dar neragavau