Šokoladinis pyragas „Kiekviena diena kaip šventė“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 140 gramų
- Kakava, 40 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Šokoladas, juodasis, 250 gramų
- Sviestas, 225 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Pyrago gaunasi apie 14-16 gabalėlių.
Reikės 23 cm skersmens kepimo indo.
Orkaitę įkaitinti iki 170 laipsnių temperatūros.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti ištirpintą šokoladą ir sviestą.
Dėti kepimo miltelių, miltų ir kakavos.
Kiaušinių trynius galite atskirti nuo baltymų.
Tokiu atveju, baltymus išplakti reikia iki standžių putų ir įmaišyti po to, kai trynius sumaišysite su cukrumi, šokoladu ir sviestu.
Kepti apie 50 minučių.
Pyragą puošiau tarkuotu šokoladu.
skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-01 23:14
Aciu uz recepta
Skanus, bet deciau maziau sviesto - apie 150-170gr, ir miltu tada 100gr butu ne per mazai


2012-02-02 20:38
Ne per mažai miltų?
2011-12-09 21:28
Kepiau.Greitai paruosiamas,toks nesudetingas.Pavyko puikiai,skanus

2011-11-11 17:26
Skaniai atrodo
Rytoj reiks bandyt 


2017-01-10 18:24