Šokoladinis pyragas "Du riešutėliai"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 120 gramų
- Graikiniai riešutai, 200 gramų
- Migdolai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Šokoladas, juodasis, 2 vienetai
- Sviestas, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
Pyragas be miltų:
orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Šokoladą sulaužyti ir kartu su riešutais sumalti blenderyje (bet ne į miltus, o vidutinio dydžio trupiniais).
Cukrų ištrinti su sviestu, sudėti po vieną kiaušinių trynius, atsargiai įmaišyti riešutų-šokolado masę.
Baltymus išplakti iki putų ir taip pat atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti tešlą.
Kepti 35-45 min.
» Rašyti komentarą