Šokoladinis pyragas "Du riešutėliai"

Šokoladinis pyragas "Du riešutėliai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 120 gramų
  • Graikiniai riešutai, 200 gramų
  • Migdolai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Šokoladas, juodasis, 2 vienetai
  • Sviestas, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:

Pyragas be miltų:
orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Šokoladą sulaužyti ir kartu su riešutais sumalti blenderyje (bet ne į miltus, o vidutinio dydžio trupiniais).
Cukrų ištrinti su sviestu, sudėti po vieną kiaušinių trynius, atsargiai įmaišyti riešutų-šokolado masę.
Baltymus išplakti iki putų ir taip pat atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti tešlą.
Kepti 35-45 min.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą