Šokoladinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Cukrus, 140 gramų
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Migdolai, malti, 50 gramų
- Vanilė, ekstraktas, 7 lašai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Pienas, 50 gramų
- Šokoladas, juodasis, 30 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą sviestą išplakite su pienu, cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite vanilę.
Tuomet įmaišykite miltų, kakavos, kepimo miltelių ir maltų migdolų mišinį.
Galiausiai suberkite sulaužyto šokolado gabaliukus ir įmaišykite į tešlą.
Kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
Iškepusį pyragą aptepkite kiaušinių baltymų ir cukraus pudros mišiniu.
Išplakite baltymus iki pūtų, po to įpilkite citrinos sulčių ir cukraus pudros. Viską dar kartą išplakite.
Apteptą pyragą palikite šaldytuve 1 valandai, kad sutvirtėtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-10 13:56