Šokoladinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė 200 ml, 2 stiklinės
- Pienas, šiltas, 2 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, sutarkuotas arba smulkiai sulaužytas, 6 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Kremui:
2 šaukštai pieno
2 kiaušiniai
3 šaukštai miltų (arba 1 šaukštas krakmolo)
1 šaukštas cukraus
Gaminimas:
Kvietinius miltus sumaišome su šokolado drožlėmis, kepimo milteliais, cukrumi. Pilame pieno ir išmaišome. Turi gautis vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Kai šiek tiek pravės, perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai.
Pasigaminame kremą, kuriuo pyragą pertepsime.
Kiaušinius išmaišome su pienu. Suberiame cukrų, krakmolą arba miltus ir kaitiname ant silpnos ugnies, kol kremas pradeda tirštėti.
Juo pertepame savo pyragą.
O pyrago viršų aptepkite ištirpintu šokoladu.
Pyragą valgykite tik po 4 val. Šokoladas turi sukietėti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-04 22:14
Manau, kad į šaldytuvą padėti 

2011-09-03 21:25
O pyraga 4 val į šaldytuva padet ar taip ant stalo palikt?
2013-04-29 19:48