Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodas, 100 gramų
  • Sviestas, minkštas, 125 gramai
  • Cukrus, 80 gramų
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, kupini šaukštai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Riešutai, aš naudojau smulkintus, žemės
  • Esencija, migdolų (keli lašai)
Gaminimo instrukcija:
  1. Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.

  2. Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą, tešlos storis turėtų būti apie 2 cm.

  3. Apibarstyti riešutais,ir kepti iki 200 °C temp. įkaitintoj orkaitėj 12 - 15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.

    Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra.Ypatingai skanu su ledais ir kava...

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ugnius
2016-04-16 09:48
Labai norėčiau jį pasigaminti