Šokoladinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šokoladas, juodas, 100 gramų
- Sviestas, minkštas, 125 gramai
- Cukrus, 80 gramų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, kupini šaukštai, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Riešutai, aš naudojau smulkintus, žemės
- Esencija, migdolų (keli lašai)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą, tešlos storis turėtų būti apie 2 cm.
Apibarstyti riešutais,ir kepti iki 200 °C temp. įkaitintoj orkaitėj 12 - 15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra.Ypatingai skanu su ledais ir kava...
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-16 09:48