Šokoladinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 75 gramai
- Sviestas, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Šokoladas, 150 gramų
- Kiaušiniai, (2 kiaušiniai+2tryniai+2baltymai), 4 vienetai
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Džemas, abrikosų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Šokoladą ištirpinam virš garų.
Sviestą ištrinam plaktuvu ir, po truputį, supilam pudrą, vanilinį, šokoladą, kiaušinius ir trynius, miltus, išmaišytus su kepimo milteliais.
Baltymus išplakam su pudra ir irgi įmaišome į tešlą. Viską sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardelę ir kepam 170°C temp. apie 45 min.
Kai atvėsta, perpjaunam ir pertepam abrikosų džemu, o ant viršaus supilame ir išlyginame glajų (tirpintą šokoladą arba 2 šaukštus pieno, 2 šaukštus sviesto, 2 šaukštus kakavos, 2 šaukštus cukraus).
Skanaus :)
» Rašyti komentarą