Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 75 gramai
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šokoladas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, (2 kiaušiniai+2tryniai+2baltymai), 4 vienetai
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
  • Džemas, abrikosų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą ištirpinam virš garų.

  2. Sviestą ištrinam plaktuvu ir, po truputį, supilam pudrą, vanilinį, šokoladą, kiaušinius ir trynius, miltus, išmaišytus su kepimo milteliais.

  3. Baltymus išplakam su pudra ir irgi įmaišome į tešlą. Viską sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardelę ir kepam 170°C temp. apie 45 min.
    Kai atvėsta, perpjaunam ir pertepam abrikosų džemu, o ant viršaus supilame ir išlyginame glajų (tirpintą šokoladą arba 2 šaukštus pieno, 2 šaukštus sviesto, 2 šaukštus kakavos, 2 šaukštus cukraus).

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Elina
» Rašyti komentarą