Šokoladinis padažas

Šokoladinis padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 600 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, gali būti pieniškas, baltasis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šokoladą sulaužyti nedideliais gabaliukais ir su keliais šaukštais pieno ištirpinti. Keliuose šaukštuose pieno ištirpinti krakmolą. Į šokoladą pastoviai maišant supilti pieną, kaitinti kol užvirs, tada supilti krakmolo ir pieno mišinį. Pakaitinti kol sutirštės.
Šis šokolado padažas tinka su desertais, ledais, blyneliais. Galima naudoti tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą. Į juodąjį galima įberti čili miltelių, tarkuotos apelsino žievelės ir pan.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą