Šokoladinis lazdyno riešutų pyragas

Šokoladinis lazdyno riešutų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lazdyno riešutai, 200 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 200 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalti riešutus. Ištirpinti šokoladą karšto vandens pagalba. Išsukti sviestą ir cukrų. Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Į sviestinę masę sudėti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinių trynius.

  2. Įmaišyti šokoladą, kakavą, riešutus ir miltus. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Jas pamažu sudėti, švelniai maišant, į šokolado masę.

  3. Iškloti formos dugną ir kraštus kepamuoju popieriumi, supilti tešlą į formą ir kepti apie 1 valandą. Patiekti su vaniliniais ledais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą