Šokoladinis lazdyno riešutų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lazdyno riešutai, 200 gramų
- Šokoladas, juodasis, 200 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumalti riešutus. Ištirpinti šokoladą karšto vandens pagalba. Išsukti sviestą ir cukrų. Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Į sviestinę masę sudėti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinių trynius.
Įmaišyti šokoladą, kakavą, riešutus ir miltus. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Jas pamažu sudėti, švelniai maišant, į šokolado masę.
Iškloti formos dugną ir kraštus kepamuoju popieriumi, supilti tešlą į formą ir kepti apie 1 valandą. Patiekti su vaniliniais ledais.
» Rašyti komentarą