Šokoladinis keksas

Šokoladinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodas, 200 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinėlė, 200 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temperatūros.

  2. Ištirpinti 1 plytelę šokolado su sviestu. Į lydinį įpilti pusę kiekio grietinėlės

  3. Kiaušinius išplakti su cukrumi.

  4. Viską įmaišyti į miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

  5. Gautą tešlą supilti į kepimo formą ir kepti apie 1val.

  6. Iškepus aplieti šokoladu.


    Skanaus

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Egle
2015-01-26 19:05
kita puse grietineles su tirpintu sokoladu aplieti ant iskepto kekso
IRENA
2015-01-26 15:14
Supilti puse grietineles,o kur kita puse deti...