Šokoladinis keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 100 gramų
- Aliejus
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 žiupsnelis
- Citrinos rūgštis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą išplakti su cukrumi ir sumaišyti su tirpintu šokoladu, įmušti kiaušinius, sudėti kepimo miltelius su miltais. Gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą kepimo formą. Kepti 20 min. įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje.
» Rašyti komentarą