Šokoladinis keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 1.5 stiklinės
- Gvazdikėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Kakava, 100 gramų
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Brendis, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, nesūdytas, 230 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Džemas, obuolių, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite apie 50-60 minučių.
» Rašyti komentarą