Šokoladinis keksas

Šokoladinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra, 1.5 stiklinės
  • Gvazdikėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava, 100 gramų
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Brendis, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, nesūdytas, 230 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Džemas, obuolių, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite apie 50-60 minučių.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą