Šokoladinis - kakavinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kakava, 6 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 2 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min.
Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-05 20:32
o ar butinai reikia pertepti pyraga? 

2015-06-07 20:33
O kiek vanilinio cukraus????
2015-02-06 23:47
Labai greitai pagaminom
ir laaabai skanus!!! 


2015-02-02 16:17
Kaip jis jums?
2022-02-18 11:41