Šokoladinis - kakavinis pyragas

Šokoladinis - kakavinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kakava, 6 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min.
Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
:)
2015-11-05 20:32
o ar butinai reikia pertepti pyraga?
smilgute
2015-06-07 20:33
O kiek vanilinio cukraus????
Daniela
2015-02-06 23:47
Labai greitai pagaminom ir laaabai skanus!!!
Rita
2015-02-02 16:17
Kaip jis jums?
ojoj
2014-06-22 03:32
Gabalas s...... visiska nesamone!