Šokoladinis greitpyragis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.25 stiklinės
- Kakava, milteliai, 0.25 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Sviestas, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų.
Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą.
Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Iškepus paliekame atvėsti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-03 20:13
Jūs girti visi ar ką, rašo kepti orkaitėje, bet vis tiek kepa keptuvėje ir dar stebisi, kad "nekažką gavosi" 

2015-02-26 20:48
biaisu todėl ,kad prisvilo
2015-02-24 13:23
geras ,bet nesuprantu kas reiškia kepimo milteliai
2013-12-08 21:22
siek tiek nesuprantu kas jums cia blogai, kepti rekia orkaiteje jei nesupratote
k:



2015-03-03 20:18