Šokoladinis graikinių riešutų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Šokoladas, pieniškas, 200 gramų
- Druska
- Sviestas, 140 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų.
Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį.
Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa.
Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi.
Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-26 20:37
pameginau si pyraga, nes atrode nuotraukoje, kad bus purus, taciau iskepus gavosi toks kaip blynas, jokio purumo, o kita diena isvis paliko kietas, buvo galima grauzti....uz tai tik 2 balai, ir tai per akis
tie du balai tik uz skoni...

2011-06-26 15:56
labai skanus pyragas isejo,tirpsta burnoje..
,o kol karstas labai skaniai valgosi su vaniliniais ledais.. 


2010-09-06 15:55
nors man ir 12 metu vistiek kepu pyragus reiks ir sita pabandyt atrodo skaniai








2010-05-09 19:06
Mmmmm labai skaniai gavosi - dekui!
2012-12-16 19:06