Šokoladinis duonos pyragas Velykoms

Šokoladinis duonos pyragas Velykoms
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Kava, tirpi, espreso, 1 arbatinis šaukštelis
  • Migdolai, drožlės, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Batonas, 0.5 vieneto
  • Likeris, „Bailey“, 0.5 stiklinės
  • Likeris, „Kahlua“, 0.25 stiklinės
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kondensuotas pienas, 395 gramai
  • Šokoladas, baltasis, plytelės, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

1. Supjaustykite kubeliais batoną.
2. Ištirpinkite baltą šokoladą. Į jį įmaišykite kakavą, kondensuotą pieną, likerius, miltus ir kubeliais supjaustytą duoną. Palikite 5 min., kad duona permirktų. Tada viską maišykite, kol gausite vientisą masę.
3. Suplakite kiaušinius. Supilkite į paruoštą pudingo masę ir išmaišykite.
4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, išmaišykite su espreso milteliais ir pakepinkite migdolus.
5. Kepimo indą ištepkite sviestu. Paskirstykite pudingo masę, o viršų apibarstykite svieste keptais migdolais.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepkite pudingą tokioje temperatūroje 35-45 minutes.
7. Pudingą ištraukite iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti.
8. Patiekite su ledais arba grietinėle.

Receptą atsiuntė: Samanta
» Rašyti komentarą