Šokoladinis desertas su braškių ir maskarponės kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 2.5 stiklinės
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kakava, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 1 stiklinė
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Sūris, maskarponės, 500 gramų
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Želatina, 30 gramų
- Braškės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Cukurs išplkti su kiaušiniais, supilti aliejų ir grietinę, įmaišyti miltus bei kakavą. Tešlą supilti į dvi kepimo formas ir kepti 180 C orkaitėje apie 30 min. Atvėsinti.
Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standžių putų. Maskarponę išsukti su cukrumi, sumaišyti su grietinėle ir želatina.
An vieno lakšto išdėlioti smulkiai pjaustytas braškes, supilti kremą, ir padengti antru tešlos lakštu. Viršų papuošti "Nutellos" kremu bei braškėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-07 11:58