Šokoladinis desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 60 mililitrų
- Grietinėlė, 33-35 proc. riebumo, 200 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, 200 gramų
- Želatina, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ištirpiname garų vonelėje šokoladą. Formeles ištepame iš vidaus šokoladu ir dedame į šaldiklį 30 min.
Grietinėlę išplakame su maskarpone sūriu, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Šią masė padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą. Į abi dalis įmaišome ištirpintą želatiną (po 30 ml į kiekvieną).
Į formeles dedame kakavinės masės, o po to ant viršaus baltąją masę (arba atvirkščiai).
Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-10 17:10
skanus tikrai tik figura tokia kokia pavaizduota sunku padarit
bet labai skanus
ir labai linksmas
gaminau pasileides muzika [
puskui su draugais kaip pabaigem valgit darem taip
puskui pasikvietem mergu
o
buvo su tom mergom taip
abuciuotas:
muzika buvo tokia
oku: 











muzika buvo tokia



2012-09-03 21:33

2012-08-27 11:27
turbut skanus piragelis as noreciau paragauti toki
2013-09-27 13:25