Šokoladinis desertas

Šokoladinis desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Grietinėlė, 33-35 proc. riebumo, 200 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, 200 gramų
  • Želatina, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpiname garų vonelėje šokoladą. Formeles ištepame iš vidaus šokoladu ir dedame į šaldiklį 30 min.
Grietinėlę išplakame su maskarpone sūriu, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Šią masė padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą. Į abi dalis įmaišome ištirpintą želatiną (po 30 ml į kiekvieną).
Į formeles dedame kakavinės masės, o po to ant viršaus baltąją masę (arba atvirkščiai).
Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.

Receptą atsiuntė: Toma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-09-27 13:25
justas sidlauskas
2012-11-10 17:10
skanus tikrai tik figura tokia kokia pavaizduota sunku padarit bet labai skanus ir labai linksmas gaminau pasileides muzika [ puskui su draugais kaip pabaigem valgit darem taip puskui pasikvietem mergu o buvo su tom mergom taip abuciuotas:
muzika buvo tokia oku:
(anonimas)
2012-09-03 21:33
...............
monika makavaite
2012-08-27 11:27
turbut skanus piragelis as noreciau paragauti toki