„Šokoladinis dangus“

„Šokoladinis dangus“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava, 0.25 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Grietinėlė, 0.25 stiklinės
  • Šokoladas, juodasis, lydytas, 200 gramų
  • Sviestas, lydytas, 150 gramų
  • Grietinė, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

1. Įkaitinau orkaitę iki 170 C. Pasiruošiau kepimo indą (20cmx30cm). Išklojau kepimo indą popieriumi ir patepiau sviestu.
2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
3. Subėriau kakavos miltelius, 3/4 grietinės (1 stiklinė buvo apie 220 ml talpos).
4. Įmaišiau pusę ištirpinto šokolado ir sviestą. Subėriau miltus dar kartą viską gerai išmaišiau. Tešla turi būti vientisa.
5. Tešlą supyliau į kepimo indą ir kepiau 35 min.
6. Atvėsusį pyragą aptepiau šokolado ir grietinėlės mišiniu.

Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vikte
2011-10-24 23:48
skanus pyragas, tik man sukrito pries baiginejant kepti. pakankamai saldus as ne kremo netepiau. gardus receptukas.
Indriokas
2011-10-01 12:42
Labai labai skanus pyragas gavosi!!!dekui, tikrai nuostabus receptas
Tik tavo
2011-09-27 15:55
Viskas cia labai aisku skaityt ismokit
Laura
2011-09-25 12:44
Vat katik iskepiau, labai skanus gavosi dekui uz nuostabu recepta, nesuprantu, ko cia nesuprast, SKAITYKIT zmones ) .
deima
2011-09-21 13:35
Labai paprasta, greita ir skanu.