„Šokoladinis dangus“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 0.25 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 0.25 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, lydytas, 200 gramų
- Sviestas, lydytas, 150 gramų
- Grietinė, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
1. Įkaitinau orkaitę iki 170 C. Pasiruošiau kepimo indą (20cmx30cm). Išklojau kepimo indą popieriumi ir patepiau sviestu.
2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
3. Subėriau kakavos miltelius, 3/4 grietinės (1 stiklinė buvo apie 220 ml talpos).
4. Įmaišiau pusę ištirpinto šokolado ir sviestą. Subėriau miltus dar kartą viską gerai išmaišiau. Tešla turi būti vientisa.
5. Tešlą supyliau į kepimo indą ir kepiau 35 min.
6. Atvėsusį pyragą aptepiau šokolado ir grietinėlės mišiniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-01 12:42
Labai labai skanus pyragas gavosi!!!dekui, tikrai nuostabus receptas 

2011-09-27 15:55
Viskas cia labai aisku skaityt ismokit 

2011-09-25 12:44
Vat katik iskepiau, labai skanus gavosi
dekui uz nuostabu recepta, nesuprantu, ko cia nesuprast, SKAITYKIT zmones
) .


2011-09-21 13:35
Labai paprasta, greita ir skanu. 

2011-10-24 23:48