Šokoladinis Astos keksas

Šokoladinis Astos keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kakava, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Šokoladas, pieniškas, su smulkintais riešutais, 300 gramų
  • Sviestas, 300 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pasukos, geriausia vyšnių arba aviečių, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Sviestą, kiaušinius, cukrų ir vaniliną ištirpinti karšto vandens vonelėje, labai gerai išmaišyti medine mentele. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius, supilti pasukas, susmulkinti šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Masę supilti į gerai sviestu išteptą formą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
P.S. Keksas gana saldus ir sotus :-). Labai tiktų daryti vyšnių arba aviečių uogienės pertepimą.
Susmulkinti šokoladą - reiškia mažą šokolado plytelę padalyti į maždaug tris dalis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: asta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
seimininkas
2011-02-27 15:08
Nu gal ir nieko, bet nuo tokio aprasymo reikia sukti galva kaip ka padaryt. Ce taip iseina kad visus produktus reikia istirpinti vandenyje. o kaip kiausiniai istirps vandenyje? kokia ta vonele gal 1 litro gal 5? noreciau pasidaryt toki keksa bet nzn net kaip pradet
indre
2011-01-10 12:36
Superinis pyragas Labai aciu autorei, visa seimyna liaupsino mane
Tik as dariausu sokoladu be riesutu, mmmmmm
dovile
2011-01-05 18:43
isvaizda tai nekokia sito pyrago
asta
2011-01-05 15:10
Idomu, ar vertina tie, kurir kepe ir ragavo?
Autore.