Šokoladinis Astos keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kakava, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Šokoladas, pieniškas, su smulkintais riešutais, 300 gramų
- Sviestas, 300 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pasukos, geriausia vyšnių arba aviečių, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Sviestą, kiaušinius, cukrų ir vaniliną ištirpinti karšto vandens vonelėje, labai gerai išmaišyti medine mentele. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius, supilti pasukas, susmulkinti šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Masę supilti į gerai sviestu išteptą formą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
P.S. Keksas gana saldus ir sotus :-). Labai tiktų daryti vyšnių arba aviečių uogienės pertepimą.
Susmulkinti šokoladą - reiškia mažą šokolado plytelę padalyti į maždaug tris dalis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-10 12:36
Superinis pyragas
Labai aciu autorei, visa seimyna liaupsino mane
Tik as dariausu sokoladu be riesutu, mmmmmm


Tik as dariausu sokoladu be riesutu, mmmmmm

2011-01-05 18:43
isvaizda tai nekokia sito pyrago 

2011-01-05 15:10
Idomu, ar vertina tie, kurir kepe ir ragavo?
Autore.


Autore.
2011-02-27 15:08