Šokoladinis apelsinų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, rudasis, 175 gramai
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Šokoladas, juodasis, ištirpintas, 90 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Gerai ištriname sviestą su cukrumi ir įmaišome šviežiai išspaustas apelsino sultis, sutarkuotą apelsino žievelę ir apelsino minkštimą be odelių.
Tuomet įmaišome kiaušinius bei ataušintą ištirpintą šokoladą.
Galiausiai suberiame su kakava ir kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišome.
Tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame apie 50-60 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame atvėsusį.
Skanaus!
» Rašyti komentarą