Šokoladiniai pyragėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kava, šalta, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 85 gramai
- Šokoladas, juodasis, pusaldis, tirpintas, 200 gramų
- Druska
- Sviestas, nesūdytas, 140 gramų
Gaminimo instrukcija:
1) Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Aliejumi ištepkite 20x20 cm (8x8 inches) skardą ir ištieskite ją kepimo popieriumi. Padėkite į šoną.
2) Dideliame inde sutrinkite sviestą bei cukrų. Pridėkite kiaušinių, vanilės, kavos ir maišykite iki to, kol visa tai sueis į vientisą masę. Į mišinį supilkite tirpintą šokoladą (atvėsusį). Išmaišykite. Įdėkite likusius ingredientus (miltus, kakavą, druską) ir maišykite tol, kol nebematysite miltų. Bet nepermaišykite.
4) Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir kepkite apie 35-45 min.
5) Ištraukę pyragėlius palikite juos atvėsti skardoje 5 min. Tada išimkite ir palikite atvėsti pilnai. Supjaustykite pyragėlius kvadratėliais (tūrėtų išeit 16). SKANAUS. :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-07 21:05