Šokoladiniai pyragėliai

Šokoladiniai pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
  • Kava, šalta, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 85 gramai
  • Šokoladas, juodasis, pusaldis, tirpintas, 200 gramų
  • Druska
  • Sviestas, nesūdytas, 140 gramų
Gaminimo instrukcija:

1) Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Aliejumi ištepkite 20x20 cm (8x8 inches) skardą ir ištieskite ją kepimo popieriumi. Padėkite į šoną.

2) Dideliame inde sutrinkite sviestą bei cukrų. Pridėkite kiaušinių, vanilės, kavos ir maišykite iki to, kol visa tai sueis į vientisą masę. Į mišinį supilkite tirpintą šokoladą (atvėsusį). Išmaišykite. Įdėkite likusius ingredientus (miltus, kakavą, druską) ir maišykite tol, kol nebematysite miltų. Bet nepermaišykite.

4) Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir kepkite apie 35-45 min.

5) Ištraukę pyragėlius palikite juos atvėsti skardoje 5 min. Tada išimkite ir palikite atvėsti pilnai. Supjaustykite pyragėlius kvadratėliais (tūrėtų išeit 16). SKANAUS. :)

Receptą atsiuntė: Judita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Paslaptis
2012-06-07 21:05
Liuks! isbandziau,patiko,gaminskiu dar