Šokoladiniai pyragaičiai aptepti abrikosų džemu

Šokoladiniai pyragaičiai aptepti abrikosų džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 170 gramų
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 170 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 160 gramų
  • Sviestas, 160 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 20 gramų
  • Džemas, abrikosų, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ramunė
» Rašyti komentarą