Šokoladiniai pyragaičiai aptepti abrikosų džemu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 170 gramų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 170 gramų
- Šokoladas, juodasis, 160 gramų
- Sviestas, 160 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 20 gramų
- Džemas, abrikosų, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą