Šokoladiniai putėsiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šokoladas, juodasis, 200 gramų
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Grietinėlę išplakame su cukrumi.
Šokoladą, sviestą ir druską lydome virš vandens vonelės.
Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Išplakame kiaušinių baltymus.
Į grietinėles masę sudedame trynius ir išplakame. Tuomet supilame šokolado masę.
Į gautą masę atsargiai supilame baltymus. Ir palengva išmaišome.
Desertą sudedame į indelius ir paliekame nakčiai šaldytuve.
» Rašyti komentarą