Šokoladiniai keksiukai su vyšniomis

Šokoladiniai keksiukai su vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kakava, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vyšnios, konservuotos sultyse, 600 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Šokoladas, juodasis, 150 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Vyšnias išimkite ir atsidėkite. Jas dėsime į kiekvieną keksiuką.
Vyšnių sultis sumaišykite su cukrumi ir medumi.
Įmaišykite aliejų, kakavą, cinamoną, sodą ir miltus.
Tešla turi gautis 30 proc. riebumo grietinės konsistencijos.
Tešlą sudėkite į keksų formeles. Į kiekvieną keksiuką įspauskite po 2-3 vyšnias.
Kepkite 30 min. 170-180° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius keksiukus aptepkite ištirpintu šokoladu.

Papuoškite riešutais ar vaisių gabaliukais.

Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ieva
2015-09-28 20:41
O kiausiniai nesideda cia?