Šokoladiniai keksiukai su vyšniomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kakava, 1.5 valgomojo šaukšto
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Vyšnios, konservuotos sultyse, 600 gramų
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Šokoladas, juodasis, 150 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Vyšnias išimkite ir atsidėkite. Jas dėsime į kiekvieną keksiuką.
Vyšnių sultis sumaišykite su cukrumi ir medumi.
Įmaišykite aliejų, kakavą, cinamoną, sodą ir miltus.
Tešla turi gautis 30 proc. riebumo grietinės konsistencijos.
Tešlą sudėkite į keksų formeles. Į kiekvieną keksiuką įspauskite po 2-3 vyšnias.
Kepkite 30 min. 170-180° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius keksiukus aptepkite ištirpintu šokoladu.
Papuoškite riešutais ar vaisių gabaliukais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-28 20:41