Šokoladiniai keksiukai su maskarponės sūrio aptepu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 160 gramų
- Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Margarinas, kambario temperatūros, 100 gramų
- Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 270 gramų
- Pienas, 5 valgomieji šaukštai
- Jogurtas, natūralus, arba liesa grietinėlė, 150 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Aptepui:
250 ml maskarponės sūrio;
160 g cukraus pudros;
1 š. citrinos sulčių;
1 a.š. vanilinio cukraus.
Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės. Po vieną mušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Sudėti jogurtą, pieną ir gerai išplakti. Kepimo miltelius, kakavos miltelius išmaišyti su sijotais miltais. Supilti į mišinį ir gerai išmaišyti. Dėti šaukštu į paruoštas kepimo formeles ir kepti įkaitintoje iki 190 0C orkaitėje apie 25 min. Iškepusius išimti ir leisti ataušti.
Aptepui nedideliu greičiu išsukti maskarponės sūriu, po truputį beriant cukraus pudrą. Vėliausiai įmaišyti citrinos sultis ir vanilinį cukrų. Dekoruoti keksiukus.
» Rašyti komentarą