Šokoladiniai keksiukai "Drugeliai"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 125 gramai
- Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Šokoladas, juodasis, 25 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sviestiniam kremui:
100 g kambario
temperatūros sviesto;
225 g cukraus
pudros;
25 g baltojo
šokolado (cukraus pudros turėjau labai nedaug, tai dėjau 50 g šokolado).
Margariną išsukti su cukrumi, maišant po vieną įmušti kaušinius. Supilti išlydytą šokoladą, suberti miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėti tešlos į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 minučių. Atvėsinti.
Sviestiniam kremui sviestą išsukti su cukraus pudra, supilti išlydytą
šokoladą ir gerai išplakti. Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjauti aštriu peiliu ir perpjauti pusiau. Užtepti sviestinio kremo ir įkišti nupjautas viršūnėlės puseles-„sparnelius“.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-09 15:50