Šokoladiniai keksiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, juodasis, 220
- Šokoladas, pieniškas, gabaliukai, 6 vienetai
- Sviestas, 220
Gaminimo instrukcija:
Šokoladą ir sviestą ištirpinti ant garų (įstatyti stiklinį dubenį į puodą su verdančiu vandeniu).
Kiaušinius išplakti su sviestu.Šokolado masę šiek tiek atvėsint ir po truputį, nuolat maišant, supilti į kiaušinių plakinį.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.Masė turi gautis vientisa (grietinės tirštumo). Tešlą išpilstyti į keksiukų formeles (formeles šiek tiek patepti aliejumi).
Į kiekvieną keksiuką įspausti po gabaliuką pieniško šokolado (jis viduje ištirps).
Pašauti į 150 - 180 °C orkaitę. Kepti apie 20 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-18 10:13
Kiek deti sviesto ir juodo sokolado?
2015-01-09 19:54