Šokoladiniai keksiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanduo, karštas, 200 mililitrų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos žievelė, nutarkuota, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Miltus persijoti ir sumaišyti su cukrumi, kakava, kepimo milteliais, soda, vaniliniu cukrumi, citrinos žievele ir sultimis. Į masę įmaišyti plaktą kiaušinį, supilti tirpintą sviestą, masę gerai išsukti, tada iš lėto supilti karštą vandenį. Tešlą išpilstyti į 10-12 riebalais pateptų keksiukų formelių (galima iškloti ir popierinėmis formelėmis). Kepti 20-25 min., kai atvės, išimti iš formelių. Tiekti su raudonaisiais serbentais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-01 15:05
As kepu 180 laipsniu temp. su ventiliatoriumi 

2013-03-01 14:49
O kokioje temperaturoje kepti ar galima betkokioje
2014-09-28 22:30