Šokoladinė tarta su maskarponės sūriu ir avietėmis

Šokoladinė tarta su maskarponės sūriu ir avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 1 stiklinė
  • Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 30 % riebumo, 200 mililitrų
  • Sausainiai, šokoladiniai, 350 gramų
  • Sviestas, 60 gramų
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
Patiekite šaltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lauryna
» Rašyti komentarą