Sojų kepsneliai su saldžiarūgščiu padažu [kepti ant laužo]

Sojų kepsneliai su saldžiarūgščiu padažu [kepti ant laužo]
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus
  • Soja, 450 gramų
  • Sojos padažas
  • Vanduo, 1 litras
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Sojų kepsnelius išverdame pasūdytame vandeny. Nuspaudžiame vandens perteklių.
Iš medaus, sojų padažo ir citrinos sulčių sumaišom padažą [ingredientų dedame pagal skonį]. Užpilame ant sojų kepsnelių. Paliekame kuriam laikui.

Vėliau veriame ant iešmų ir kepame. Galima verti ir daržoves. Jas aš pamarinuoju sojų padažo, vorčesterio padažo ir dar kokių prieskoniukų marinate.

Kepame ant laužo, kol gražiai apskrunda.

Labiausiai mane nustebino sultingumas. Galvojau, bus sausoka ir skurdu su skoniu, bet toli gražu :) Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą