Sojos guliašas saldžiai aštriam padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Soja, kubeliai, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, kubeliai, 2 vienetai
- Čili, saldus padažas, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min).
Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-05-08 10:52
Super! Labai skanu☺ Ačiū už receptuką.
2013-01-02 19:36
O be grietinės skonis labai susigadintų?
2011-06-16 18:48
Makaronai, ar kas ten, tai nelabai skaniai atrodo
bet pamėginsiu pasigaminti, nors ir su kitu padažu 


2010-02-21 13:08
Oi čia taip netyčia 

2018-04-25 17:40