Sočioji vištienos ir ryžių apkepėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ryžiai, apvirti, 2 pakeliai
- Vištienos krūtinėlė, 300 gramų
- Žirniai, šaldyti (atšildyti), 0.5 pakelio
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Grietinė, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Raudonoji paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Papriką, svogūnus ir grybus supjaustyti ir pakepinti atskirai .
Apvirtus ryžius sumaišyti su supjaustyta bei apkepta vištiena (pabarstyta prieskoniais, druska) ir apkeptais grybais.
Į išplaktus kiaušinius sudėti grietinę, pusė turimo sūrio (sutarkuoto) ir išmaišyti. Tada šią masę sudėti į vištienos ir ryžių masę ir vėl išmaišyti.
Į kepimo indą pateptą aliejumi sudėti mėsos - ryžių - grybų -sūrio masę, tada dėti žirnelių ir likusių apkeptų daržovių mišinį. Ant viršaus užtarkuoti likusį sūrį ir pašauti į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-05-02 20:54
Nerealu! Visada gaminu pagal šita recepta ir visa šeima dievina užkepėlės skonį!
2017-08-06 08:35
Rita, o kame čia sveikatos gadinimas? Kuo puikiausia užkepėlė! 

2017-07-28 23:36
Atrodo kažkoks jovalas: žirneliai, paprika, kiaušiniai, svogūnai, grybai, ryžiai, grietinė, sūris, vištiena... Kam gadinti sau sveikatą? Geriau suvalgysiu tą krūtinėlę su ryžiais be tokių fokusų, o iš paprikos ir svogūno pasidarysiu salotas, dar pomidorų pridėjus.

2017-07-17 17:22
Labai skanu, ačiū už idėją vakarienei 

2019-08-23 14:46