Smaližių paštetas

ragaujame...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (kepenėlės), 1 kilogramas
- Lašiniai, 150 gramų
- Morkos, (virtos), 3 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Kiaušiniai, (virti), 4 vienetai
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Aliejus
- Prieskoniai, (vištienai)
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištų kepenėles nuvalyti,numirkyti ir išvirti su prieskoniais ir druska.Ataušinti.
Lašinukus ir morkas išvirti atskirai,nuovirą nuo lašinukų palikti.Svogūnus smulkinti ir apkepti svieste.
Morkas,lašinukus,kepenėles, 2 kiaušinius,sviestą sumalti,(kas mėgsta galima dėti virtų grybų),dėti kepintus svogūnus,prieskonius,pilti nuoviro lašinukų ir gerai išminkyti.
Indelį,į kurį dėsime paštetą patepti trupučiu aliejaus,likusius 2 kiaušinius pjauti pusiau ir talpinti į indelius pjūviu į apčią.Toliau dėti paštetą,paspausti ir padėti šaltai.Sustingus paštetą išimti iš indelio ir patiekti su majonezu ar kitu mėgstamu priedu.
» Rašyti komentarą