Smaližių paštetas

Smaližių paštetas
ragaujame...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (kepenėlės), 1 kilogramas
  • Lašiniai, 150 gramų
  • Morkos, (virtos), 3 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, (virti), 4 vienetai
  • Svogūnai, dideli, 1 vienetas
  • Aliejus
  • Prieskoniai, (vištienai)
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų kepenėles nuvalyti,numirkyti ir išvirti su prieskoniais ir druska.Ataušinti.

  2. Lašinukus ir morkas išvirti atskirai,nuovirą nuo lašinukų palikti.Svogūnus smulkinti ir apkepti svieste.

  3. Morkas,lašinukus,kepenėles, 2 kiaušinius,sviestą sumalti,(kas mėgsta galima dėti virtų grybų),dėti kepintus svogūnus,prieskonius,pilti nuoviro lašinukų ir gerai išminkyti.

  4. Indelį,į kurį dėsime paštetą patepti trupučiu aliejaus,likusius 2 kiaušinius pjauti pusiau ir talpinti į indelius pjūviu į apčią.Toliau dėti paštetą,paspausti ir padėti šaltai.Sustingus paštetą išimti iš indelio ir patiekti su majonezu ar kitu mėgstamu priedu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą