Slyvų kompotas

Slyvų kompotas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 750 gramų
  • Slyvos, 3 kilogramai
  • Vanduo, 1.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Prinokusios kietos slyvos nuplaunamos, perplaunamos pusiau ir, išėmus kaulelius, sudedamos į stiklainius. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, atšaldomas ir, užpylus ant slyvų, pridengus metaliniais dangteliais, 1 L stiklainiai 85° C temperatūroje kaitinami 20 min. kaitinamo vandens puode. Po to indai hermetiškai uždaromi.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-08-20 17:25
nijolė
2010-09-01 21:49
dėl ko reikia atšaldyti ,kad slyvos kietos butų?
Gaspadinė.lt
2008-08-19 17:36
Pasitaisėme. Ačiū, Lina, už pastabą.