Slyvų ir persikų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Persikai, 2 vienetai
- Slyvos, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su vaniliniu cukrumi ir paprastu baltuoju cukrumi.
Įmaišyti ištirpintą sviestą bei grietinę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą.
Kai jau tešlą išmaišyta, supilkite ją į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Pasilikite tešlos 2-3 šaukštus.
Ant tešlos sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus persikus ir slyvas. Vaisius užpilkite likusia tešla - dėl papuošimo.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje (pagal Celsijų) 1 valandą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-29 12:05