Sluoksniuotos tešlos suktinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 2 lapai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Marinuoti agurkai, 1 vienetas
- Rūkyta kiaulienos šoninė, 80 gramų
- Sūris, 40 gramų
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Išimti paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočioti.
Užtepti pomidorų padažo ir šaukštu tolygiai paskirstyti per visą tešlos lakštą, kraštus palikti sausus, kad tešla gerai suliptų, kai norėsite susukti.
Šoninę, svogūną ir agurką supjaustyti labai smulkiais šiaudeliais, o fermentinį sūrį sutarkuoti. Viską sudėti ant tešlos. Suvynioti tešlą į ritinėlį ir sulipinti kraštus, kad laikytųsi. Supjaustyti maždaug 1 cm storio gabalėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti apie 15 - 20 minučių. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-07 07:59
Šie suktinukai lengvai pagaminami ir tikrai skanūs. Teko paragauti 

2016-11-07 09:19