Sluoksniuotos tešlos suktinukai

Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 2 lapai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Marinuoti agurkai, 1 vienetas
  • Rūkyta kiaulienos šoninė, 80 gramų
  • Sūris, 40 gramų
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išimti paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočioti.

  2. Užtepti pomidorų padažo ir šaukštu tolygiai paskirstyti per visą tešlos lakštą, kraštus palikti sausus, kad tešla gerai suliptų, kai norėsite susukti.

  3. Šoninę, svogūną ir agurką supjaustyti labai smulkiais šiaudeliais, o fermentinį sūrį sutarkuoti. Viską sudėti ant tešlos. Suvynioti tešlą į ritinėlį ir sulipinti kraštus, kad laikytųsi. Supjaustyti maždaug 1 cm storio gabalėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

  4. Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti apie 15 - 20 minučių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Margarita
2016-11-07 09:19
užkandis greitai išnykstantis nuo stalo )))
Daiva
2016-11-07 07:59
Šie suktinukai lengvai pagaminami ir tikrai skanūs. Teko paragauti