Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aguonomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 6 lapai
- Aguonos, 15 valgomųjų šaukštų
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 36
Aguonas sumalame ir sumaišome su medumi. Jei medus kietas - ištirpdykite mikrobangėje.
Tešlos lakštą truputį pakočiojame, kad sausainukai būtų didesni. Supjaustome jį į 6 kvadratėlius (apie 7 - 8 cm).
Ant kvadratėlio vidurio dedame šaukštelį aguonų.
Šonus istrižai įpjauname, atlenkiame ir sulipdome priešingus kiekvienos kraštinės kampus.
Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Atvėsusius pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
» Rašyti komentarą