Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aguonomis

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 6 lapai
  • Aguonos, 15 valgomųjų šaukštų
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Aguonas sumalame ir sumaišome su medumi. Jei medus kietas - ištirpdykite mikrobangėje.

  2. Tešlos lakštą truputį pakočiojame, kad sausainukai būtų didesni. Supjaustome jį į 6 kvadratėlius (apie 7 - 8 cm).

  3. Ant kvadratėlio vidurio dedame šaukštelį aguonų.

  4. Šonus istrižai įpjauname, atlenkiame ir sulipdome priešingus kiekvienos kraštinės kampus.

  5. Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

  6. Atvėsusius pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 36
Receptą atsiuntė: Jurgitos receptai
» Rašyti komentarą