Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vaniliniu varškės įdaru

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vaniliniu varškės įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bemielė sluoksniuota tešla, 500 gramų
  • Kiaušinis, 2 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Sezamo sėklos, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę gerai sutrinti su paprastu ir vaniliniu cukrumi bei vienu kiaušiniu iki vientisos masės.

  2. Vieną kiaušinį išplakti.

  3. Kiekvieną tešlos lapelį perpjauti per pusę, kad gautųsi du kvadratai. Įpjauti palei visus jų kampus, kad atskirti prie kiekvieno kampelio 7 - 8 mm pločio juosteles. Neatskirti jų visiškai - centre jos turi jungtis su pagrindu. Pakelti priešingų kampelių juosteles ir jas sulipdyti per vidurį kiaušinio plakiniu. Į duobutes pridėti įdaro, patepti kiaušinio plakiniu ir apibarstyti sezamo sėklomis.

  4. Dėti pyragėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą